Forum Viata Sexuala
Neautentificat.
#1 2008-06-16 12:07:55
- cristis
- New member
ejaculare prematura
problema mea e ca ca nu apuc sa-mi satisfac prietena (am orgasm dupa cateva minute). eu cred ca e o chestie de ordin psihic, nu ca am vreo problema medicala...ce sa fac?
#2 2008-06-16 12:11:00
- nelus
- New member
Re: ejaculare prematura
incearca sa nu mai fi asa de concentrat pe ce faci acolo, fa o pauza, ca sa exciti o femeie nu e nevoie doar de actul sexual in sine, sunt multe modalitati prin care o faci sa se simta bine....si cel mai important
incearca sa te cunosti pe tine si sa vezi exact pozitia si stilul care te avantajeaza
#3 2008-06-16 12:18:25
- irinel
- New member
eu am o solutie pentru prelungirea actului, desi nu imi iese tot timpul.
Cand simt ca ejaculez, ma retrag in acel moment care ma face sa ejaculez foarte putin, o picatura, dupa care pot continua mult mai mult. E greu sa gasesc tot timpul acel moment cand ejaculez foarte putin. Daca ma retrag prea tarziu, ejaculez mult si apoi se lasa, daca ma retrag prea repede nu mai pot avea acel miniorgasm cu putina ejaculare, dar o reintroduc si mai continui putin.
Am mai observat in cazul meu, chiar daca ejaculez la maxim, tot mai sta in erectie 1-2 minute, timp care ar putea fi suficient pentru orgasmul ei.
#4 2008-06-16 12:23:14
- mitus
- New member
Exista niste exercitii (Exercitiile Kegel) care trebuie sa le faci de cateva ori pe zi. Sunt pentru muschii pubococcigieni(niste muschi ai bazinului, diafragmei pelviene). O serie de exercitii se fac ca si cand ai vrea sa urinezi, alta serie ca si cum ai vrea sa intrerupi fluxul de urina. Si se fac mai multe repetari. Sunt 50 de contractii lente, 50 de contractii rapide si 50 de impingeri. Exercitiile astea le faci de 5 ori pe zi si dupa o saptamana adaugi 10 repetari la fiecare. Garantez ca o sa-ti poti controla muschii aia si n-o sa ai probleme si daca ti-e frica si de umbra ta.
#5 2008-06-16 12:25:22
- dorin
- New member

am citit undeva ca, cu putin inainte de a -ti da drumul, scoti penisul si cu mana formezi un inel, strangind penisul la baza acestuia.
#6 2008-06-16 12:32:07
- karl
- New member
cred ca multi barbati trec prin faza asta, si eu am trecut la inceput. s-ar putea sa fie o chestie psihologica, lipsa de antrenament sau ceva de genul asta. incearca s-o iei mai incet cu preludiul.
#7 2008-06-16 12:33:10
- ovidiu86
- New member
Ceva sigur si care da rezultate 100%, cand simti ca e aproape momentul ejacularii, apasa cu degetul mare sau unul din deget de la mana, si tine apasat timp de 2-4 secunde in zona dintre baza scrotului si anus. Dupa aia sa poti sa "dai" cat vrei tu si ai sa o faci si pe ea multumita.
#8 2008-06-16 13:46:24
- dyliu
- New member
depinde de cat de confortabil te simti alaturi de partenera ta,de cat de stresat esti, daca-ti este frica , daca stii sa-ti controlezi frica(desi cred ca nu are de ce sa-ti fie,nu te omoara nimeni),cat de repede te exciti,etc!Oricum cea mai buna solutie este controlul de sine.Cand iti vine scoate putin "toiagul" si reincepe dupa cateva secunde,e cea mai buna solutie!